MSV Brno: Mezinárodní strojírenský veletrh

Naše česká pobočka CHAMBRELAN CZ bude ve dnech od 10. do 13. října 2023 vystavovat v rámci Francouzského pavilonu na MSV Brno, pavilon V – stánek 032.

Pár slov o MSV Brno

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, který je často označován za „Hannoverský veletrh střední Evropy“, je jednou z největších průmyslových událostí ve střední a východní Evropě. Níže najdete několik základních údajů k veletrhu MSV:

  1. Velikost: MSV je významná akce, která pokrývá rozsáhlou výstavní plochu cca 45 000 metrů čtverečních.
  2. Počet vystavovatelů: každoročně na veletrh zavítá na 1 700 vystavovatelů ze 32 různých zemí. Tito vystavovatelé zastupují širokou škálu průmyslových odvětví, zejm. výrobních technologie, automatizaci, strojírenství, obrábění kovů a mnoho dalších.
  3. Počet návštěvníků: MSV je atraktivní pro návštěvníky z celého světa, navštíví jej kolem 80 000 návštěvníků z 60 různých států. Díky tomu je veletrh důležitou platformou pro společnosti, které chtějí navázat obchodní partnerství a představit své výrobky a služby širokému okruhu potenciálních zákazníků.
  4. Široké oborové pokrytí: na MSV je zastoupena široká škála průmyslových odvětví, včetně strojírenství, průmyslové automatizace, výrobních technologií, metalurgie, průmyslové elektroniky a elektrotechniky, průmyslového IT, výzkumu a vývoje a mnoha dalších.
  5. Účel: smyslem veletrhu je podpořit inovace a technologický rozvoj v průmyslovém odvětví, podpořit mezinárodní obchod a nabídnout firmám možnost prezentovat své nejnovější výrobky a řešení.

Chambrelan CZ bude vystavovat své teleskopické lišty a kolejnicová vedení

Naše pobočka Chambrelan CZ se již řadu let účastní této významné události, a to díky spolupráci s Francouzsko-českou obchodní komorou.

Stand Chambrelan sur le salon MSV Brno

Náš tým bude i letos vystavovat v rámci tzv. Francouzského pavilonu, najdete nás v pavilonu V – na stánku 032.

Přijďte si prohlédnout naše teleskopické lišty určené pro vysoké zatížení, naše kolejnicová vedení, ergonomická madla nebo sestavu pro výklopnou zásuvku. Náš tým bude na stánku přítomen osobně a můžeme společně probrat detaily vašeho projektu a poradíme vám, jaký systém lineárního vedení pro vás bude ten nejvhodnější.

Abyste se na veletrh dostali co nejsnáze, kontaktujte už nyní naši českou pobočku Chambrelan CZ: info@chambrelan.cz

Najděte, co hledáte

    *Požadovaná informace

    Máte otázku ?

    1.Technické parametry?

    • Montážní schéma
    • Dostupnost výrobku/li>
    • Nosnost…

    2.Pro jaké aplikace jsou naše výrobky vhodné?

    • Zakázkový vývoj teleskopických lišt
    • Výběr modelu podle nosnosti…